ОбществоПроисшествия

У Миколаївській області внаслідок ворожих обстрілів сталася чергова пожежа

Повідомляють в ДСНС

Цей материал також доступний

За минулу добу, 21 травня 2022 року, пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували три пожежі, одна з яких виникла внаслідок ворожих обстрілів. Всі займання зафіксовано на території житлового сектора. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

О 09:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу квартири на другому поверсі та покрівлі двоповерхового житлового будинку по вул. Заводській смт Первомайське Миколаївського району. Причиною займання стало потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій. До місця виклику направлено черговий караул 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ. О 10:16 пожежу вдалося локалізувати та об 11:31 ліквідувати на площі 80 кв. м.

Внаслідок короткого замикання електропроводки зайнялось в житловому будинку по вул. д. Вишневського м. Первомайська. Двома відділеннями вогнеборців 23 ДПРЧ 5 ДПРЧ горіння ліквідовано на площі 1 кв. м.

О 18:51 зайнялося в гаражі, на території автокооперативу по вул. Ф. Достоєвського м. Первомайська. По прибуттю вогнеборців 23 ДПРЧ встановлено, що горіння виникло внаслідок короткого замикання електропроводки, а вогонь почав перекидатись на дах приміщення гаража. О 19:26пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м. Силами вогнеборців врятовано від знищення гараж.

Також, групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відпрацьовано 8 викликів, вилучено 56 вибухонебезпечних предметів. Всього з початку російської агресії відпрацьовано 2000 звернень та вилучено 2883 боєприпасів.

Снаряды

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button