ОбществоПроисшествияТема дня

Поліцейські в Миколаєві за добу виявили 7 людей, що перебували на вулиці в заборонений час

Повідомляють правоохоронці

Цей материал також доступний

Ворожі війська знову обстріляли мирні квартали Миколаєва та області – поліція фіксує наслідки та допомагає громадянам. Про це повідомляють правоохоронці у своєму Telegram-каналі. У результаті атак є постраждалі серед місцевих мешканців, пошкоджені житлові будинки та інші об’єкти цивільної інфраструктури. Слідчі документують факти злочинів, вчинені російським агресором, та допомагають потерпілим. Тривають розслідування кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни».

У цілодобовому режимі поліцейські стежать за правопорядком у регіоні, тримають криміногенну ситуацію під контролем та оперативно опрацьовують усі сигнали, що надходять на спецлінію 102. Минулої доби (20 травня 2022 року) їх надійшло 454.

Полиция расследует военные преступления

За добу в обласному центрі поліцейські виявили сім громадян, які перебували на вулиці у заборонений час.

«Нині на Миколаївщині змінено час комендантської години. З 20 травня на території області вона починається о 22:00 і триватиме до 06:00», — нагадали правоохоронці.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. чтот мало,люди за гуманитаркой и в 5 часов идут,чтобы получить,сами ж полициянти говорят приходить хоть и в 3 часа их это не касается,как-то так

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button