Происшествия

Ворог знов обстрілював села та підприємства Вітовського району

ВІДЕО

Цей материал також доступний

В понеділок, 16 травня, ворог неодноразово обстрілював село Шевченкове та селище Луч Шевченківської сільської ради Миколаївського (колишнього Вітовського) району, що спричинило масштабні за площею пожежі. Зранку горіла господарча будівля та гаражі у с. Шевченкове.

Вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ загасили займання 6 гаражів на території гаражного кооперативу «Луч» на площі 80 кв. м, а потім на площі 1000 кв. м ліквідували пожежу складу на одному з підприємств харчової промисловості:

Вогнеборцям на цих територіях доводиться працювати в надскладних умовах, тому що ворожі обстріли хаотичні та припиняються лише на короткий проміжок часу, саме за який підрозділ намагається відреагувати на виклик та загасити пожежі, — повідомляють в ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

«Просимо громадян, які не виїхали з цих сіл, бути вкрай уважними та обережними й не ігнорувати сигнали тривоги. Окрім того, зважати на той факт, що після обстрілів залишається чимало боєприпасів, які несуть пряму загрозу життю людей, та не чіпати їх. Зараз дотримуватись цього правила надважливо!

Про всі факти виявлення вибухонебезпечних предметів повідомляйте за номером 101 або 102!», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button