Общество

Військові рф відреагували на перемогу України на «Євробаченні»-2022

Фото з написами опублікував Петро Андрющенко

Цей материал також доступний

У суботу, 14 травня, у Турині відбувся фінал пісенного конкурсу «Євробачення», основним фаворитом та у підсумку переможцем якого став український гурт Kalush Orchestra.

У своєму фінальному виступі фронтмен гурту прямо зі сцени звернувся до всіх із проханням допомогти Маріуполю та бійцям на «Азовсталі».

«Нelp Ukraine, Mariupol, help Azovstal right now!», — сказав вокаліст гурту.

Військові російської федерації відреагували лютю на заклики переможця «Євробачення»-2022: наносячи на бомби зневажливі до української перемоги надписи. Фото з написами опублікував у своєму Telegram-каналі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Росіяни — не люди. Не звіри. Вони просто нелюді. Ціла нація (за виключенням прошарку на рівні статистичної похибки), яка втратила остаточно щось віддалено схоже на гуманізм та людяність. Ось реакція російських віськових на нашу перемогу на Євробаченні-2022. І ця реакція масово радісно підтримана населенням недоімперії. Ніякого прощення. Ніякого примириння. В росії після програшу підуть сторічча на покаяння. Лють. Просто Лють», — висловив свої емоції від побаченного Андрющенко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button