ОбществоПроисшествия

За добу на Миколаївщині пожежно-рятувальними підрозділами здійснено п'ять виїздів на гасіння пожеж

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області

Цей материал також доступний

За чергову добу пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснено 5 виїздів на гасіння пожеж, 4 з яких в житловому секторі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області в оперативній обстановці станом на 08 ранку 15 травня.

Дві пожежі гаражів на території приватних домоволодінь. Горіння будов зареєстровано у мм Первомайськ та Миколаїв. Вогнеборці 23 та 5 державних пожежно-рятувальних частин пожежі ліквідували на площах 3 кв. м та 10 кв. м. В першому врятовано автомобіль ВАЗ 2114. Причиною займання слугувало необережне поводження з вогнем при спалювання сміття. На пожежі гаражу в Миколаєві знищено автомобіль BMW. Її причина встановлюється.

Одна пожежа в житлі. Внаслідок займання господарчої споруди по вул Тернопільській м. Миколаєва вогонь перекинувся на дах поряд розташованого житлового будинку. Вогнеборці 5 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру ліквідували пожежу на площі 70 кв. м. Постраждалих та травмованих немає. Через щільне задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів зору та дихання. Всього до гасіння залучалось 3 одиниці техніки ДСНС та 13 рятувальників. Додатково на місці працювали співробітники поліції. Причину займання встановлюють спеціалісти.

Пожежу літньої кухні ліквідували рятувальники 10 ДПРЧ. Про пожежу по вул. Центральній с. Зелений Яр Вознесенського району до Служби порятунку повідомили о 23:08. За допомогою ланки газодимозахисту вогнеборці ліквідували пожежу площею 20 кв. м о 00:05. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Одна пожежа бази відпочинку в с. Грушівка Первомайського району. Рятувальники 23 ДПРЧ двома відділеннями ліквідували пожежу на площі 150 кв. м, врятувавши від повного знищення будівлю бази.

Піротехнічними групами відпрацьовано 24 звернення та вилучено 24 боєприпаси. Загалом з початку війни вилучено 1807 боєприпасів та відреаговано на 2782 заявки.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button