ОбществоПроисшествия

Реактивними системами залпового вогню «Ураган» ворог щільно вкрив нічну Миколаївщину

Повідомяє ОК "Південь"

Цей материал також доступний

Ворог продовжує ведення підступно-бойових дій, зокрема, на Херсонщині та Миколаївщині. Реактивними системами залпового вогню «Ураган» щільно вкрито нічну Миколаївщину.

Про це повідомляє станом на ранок 14 травня 2022 року Оперативне командування «Південь».

«Спорткомплекс, лікарня, школа, дитячий садок, приватні подвір’я та офісні будівлі, промислове підприємство, — всі ці об’єкти не мають жодного стосунку до військової інфраструктури, але пошкоджені, а подекуди й зруйновано.

Постраждалих серед цивільного населення нема», — повідомляють військові.

Не маючи шансу на просування та активізацію наступальних дії, рашисти переказують рідним в телефонних розмовах легенди про Чорнобаївське «чистилище», куди самі вже бояться заїжджати.

Підтримуючи легенду, українські ракетно-артилерійські підрозділи тільки за цю ніч вразили ворожі позиції 25 разів. Втрати ворога уточнюються.

На Одещині ситуація стабільна і контрольована. Склад корабельного угруповання рашистів у Чорному морі суттєво не змінюється. Продовжує нести загрозу ракетних ударів. Ворожа активність навколо Зміїного ретельно відстежується.

У Придністров’ї ворожі сили продовжують просувати провокації: зафіксовано спробу підпалити військкомат в Тирасполі та фейкова атака на нафтобазу. Розхитування ситуації має стати підґрунтям звинувачення України у зазіханні на територію невизнаної республіки.

«Але впорядкована діяльність та система оборони прикордонних районів з українського боку свідчить про безглуздість подібних звинувачень. Контрдиверсійні заходи в регіоні системні та успішні, надійну охорону державного кордону забезпечено.

Не піддавайтесь хибному інформаційному впливу, вчасно і правильно реагуйте на сигнали тривог, не наражайте себе на небезпеку, відвідуючи заборонені місця і об’єкти», — повідомляє командування

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button