ПроисшествияТема дня

Є поранені: через обстріли окупантів у Корабельному районі виникло декілька пожеж

Серед іншого, горів хвойний настил на територіях Балабанівського та Галицинівського лісгоспів

Цей материал також доступний

За минулу добу (12 травня 2022 року) в Миколаївській області зареєстровано дев’ять пожеж, п’ять з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів, про що повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Так, через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок ворожих обстрілів, зафіксовано дві пожежі на об’єктах м. Миколаєва. У Корабельному районі горів металевий вагончик на площі 30 кв. м, в Інгульському — покрівля будівлі на площі 3 кв.м. Вогнеборцями 5-ї та 4-ї ДПРЧ, а також черговою зміною оперативно-координаційного центру ГУ пожежі ліквідовано. Внаслідок обстрілів першого об’єкту (на підприємстві в Корабельному районі) постраждало четверо людей.

Вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони двічі залучалися на гасіння хвойного настилу на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств. Горіння оперативно ліквідовані, не допущено розповсюдження пожежі на більшу площу та на верхівки дерев. Відстань, яку пройшов вогонь, склала понад 1,5 га. Ще одну пожежу хвойного настилу, дерев, чагарників, сухої трави на відкритій території площею 0,2 га загасили вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини у Корабельному районі. Спричинили займання ворожі обстріли.

пожар в Галицыновском лесу

За минулу добу групою піротехнічних робіт відпрацьовано 16 звернень та вилучено 5 боєприпасів. Загалом з початку війни вилучено 1773 боєприпаси та відреаговано на 2677 викликів. Всього зареєстровано 2927 повідомлень.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб, протягом минулого дня розлито 43 тонни.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button