Происшествия

Окупанти готуються до захоплення всієї Херсонщини під свій контроль - Оперативне командування "Південь"

Противник на Миколаївщині та Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі

Цей материал також доступний

Противник на Миколаївщині та Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі, про що повідомляє Оперативне командування «Південь».

«За наявними даними готується до захоплення всієї Херсонщини під свій контроль, підтягує ресурси, відновлює технічні потужності, здійснює підготовку інженерних підрозділів до наведення понтонно-мостових переправ. На Миколаївському напрямку продовжуються серійні обстріли реактивними системами залпового вогню як наших позицій, так і промислової зони Миколаєва. Ворог продовжує руйнувати інфраструктуру та тиснути психологічно на мирне населення. Постраждалих немає і дух миколаївців – незламний», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі змін не зазнало. Загрози зберігаються. В самопроголошеному Придністров’ї продовжується режим «особливих заходів безпеки», пов’язаних із загрозами терактів та провокацій нібито з боку України.

«З нашого ж боку кордон надійно захищений, сили оборони тримають ситуацію під контролем. Нагадуємо про беззастережне дотримання заходів безпеки, пильність та критичність у сприйнятті інформації. Довіряйте тільки достовірним джерелам і вірте у перемогу», — додало командування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button