Общество

«Облтеплоенерго» надає миколаївцям очищену воду зі свердловини, поки у кранах тече технічна

Відбувається це завдяки системі фільтрації

Цей материал також доступний

Починаючи з 7 травня завдяки благодійній ініціативі компанії «WISE WATER» миколаївці, що мешкають поблизу адмінбудівлі «Миколаївоблтеплоенерго», мають змогу набирати очищену воду зі свердловини підприємства.  Як повідомляє прес-служба підприємства, там було встановлено систему зворотнього осмосу води з попередньою фільтрацією продуктивністю 400-600 л/год (до 14 куб/добу).

«Майже тиждень минув після встановлення модульної станції зворотнього осмосу, і ми ще раз хочемо висловити величезну подяку приватному підприємцю Ярославу Наумуку за його добре серце та небайдужість до Миколаєва і миколаївців. Про гарні справи мають дізнатися якомога більше людей! Що стосується якості води, то ДО і ПІСЛЯ – це дві великі різниці. Крім того, це надзвичайно практично і зручно у разі виникнення таких надзвичайних ситуацій, як сталася у Миколаєві у воєнний час», — зауважує директор підприємтства Микола Логвінов.

Доки трубопроводи водозабезпечення міста ще промиваються, і вода в кранах містян є технічною, завдяки такій системі зворотнього осмосу води з попередньою фільтрацією жителі мають змогу отримати очищену воду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button