Происшествия

Внаслідок рашистського обстрілу сталася пожежа на проспекті Богоявленському в Миколаєві

Горіла суха трава та сміття на відкритій території

Цей материал також доступний

Оперативна обстановка станом на 08:00 11 травня: за чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 8 пожеж, одна з яких виникла внаслідок обстрілу.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області, внаслідок обстрілу на проспекті Богоявленському міста Миколаєва горіла суха трава та сміття на відкритій території. Вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ загасили пожежу площею 1000 кв.м.

З інших причин виникло ще 7 пожеж. Так, наприклад, через необережне поводження з вогнем виникло 4 пожежі сміття, чагарників та очерету на загальній площі понад 8 га у м. Миколаєві (2), Вознесенську та смт Веселинове Вознесенського району.

Групами піротехнічних робіт відпрацьовано 43 звернення та вилучено 23 боєприпаси. Загалом з початку війни вилучено 1758 вибухонебезпечних предметів та відреаговано на 2903 повідомлення.

Рятувальники 2, 3, 4, 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button