ОбществоПроисшествия

По Одесі нанесено удар крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації

ВІДЕО

Цей материал також доступний

7 травня 2022 року по Одесі було нанесено ракетний удар шістьма ракетами із застосуванням стратегічної авіації. Про це повідомляють в Telegram-каналі «Одеса. Офіційно» (раніше Оперативне командування «Південь» повідомляло про ракетний удар по Одесі чотирма крилатими ракетами).

«4 ракети влучили в приватне підприємство з виготовлення меблів. У житловому районі ударною хвилею та уламками понівечено багатоповерхові будинки поряд. Ще дві ракети знов нанесли ураження по Одеському аеропорту, в тому числі по пошкоджений раніше злітно-посадковій смузі.

На місцях влучання працюють рятувальники, вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. Пожежу на площі близько 900 кв.м ліквідовано. Триває розбір завалів. Залучено понад 60 рятувальників. Постраждалих наразі нема. Інформація уточнюється», — сказано у повідомленні ТГ-каналу.

Директор департаменту міського господарства Наталія Мостовських прокоментувала сьогоднішній ракетний удар по Одесі. За її словами, на місці руйнування працюють комунальні служби, які допомагають ліквідувати наслідки удару:

«Внаслідок вибухової хвилі у низці будинків вилетіли шибки, зараз наші бригади ходять по під’їздах і закривають віконні отвори плівкою».

Наталія Мостовських зауважила, що було пошкоджено конструктивні елементи котельні, саме обладнання не постраждало. На об’єкті вже тривають відновлювальні роботи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button