ОбществоПроисшествия

На Миколаївщині за добу виникло 8 пожеж, три з яких - внаслідок обстрілів

Одна пожежа виникла в Вітовському районі

Цей материал також доступний

За чергову добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 8 пожеж, три з яких внаслідок обстрілів. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Внаслідок обстрілів пошкоджено приватне подвір’я та зайнялись речі домашнього вжитку в господарчій споруді в c. Котляреве Шевченківської СГ Миколаївського району. Черговий караул 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідував пожежу площею 40 кв. м, та не допустив розповсюдження вогню на житловий будинок.

Сім пожеж в екосистемах, дві з яких виникло внаслідок обстрілів. Горіли суха трава, сміття, чагарники, очерет та солома в тюках у Баштанському (Вільнозапорізька ТГ), Миколаївському (Костянтинівська, Веснянська ТГ) районах області та у м. Миколаєві. Площа яку пройшов вогонь склала понад 2,2 га.

Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на більшу площу та оперативно ліквідували їх. Загалом до гасіння залучалось 9 одиниць техніки ДСНС та 34 вогнеборці.
Групою піротехнічних робіт протягом 6 травня відпрацьовано 70 звернень, вилучено і знищено 54 боєприпаси. Загалом з початку війни вилучено 1669 боєприпасів та відреаговано на 2528 викликів.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб, протягом дня розлито 56 тонн.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button