Происшествия

З початку війни окупанти пошкодили більше 3 тисяч цивільних об’єктів на Миколаївщині

Більшість з них - це об’єкти житлового фонду

Цей материал також доступний

Станом на 6 травня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 3086 цивільних об’єктів, про що повідомила Миколаївська обласна військова адміністрація.

«З пошкоджених об’єктів: об’єкти житлового фонду – 2198, медичні заклади – 29, навчальні заклади – 153, заклади культури – 73, об’єкти промислових підприємств – 26, об’єкти життєзабезпечення: газо – 130, електро – 254, водо – 8, теплопостачання – 52, інші невійськові об’єкти – 163», — йдеться у повідомленні.

Наразі в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Натепер без газопостачання всього 1692 споживачі.

«На цей час припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 91 населеному пункті (у п’яти – частково) Баштанського та Миколаївського районів. У результаті бойових дій пошкоджено водовід «Дніпро-Миколаїв» по якому здійснюється постачання води з р. Дніпро до Миколаєва», — йдеться у повідомленні.

За минулу добу для ліквідації наслідків російсько-фашистської агресії підрозділи ГУ ДСНС залучались для вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів 82 рази й вилучили 55 одиниць ВНП.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button