ОбществоПроисшествия

Поліція закликала жителів Миколаївської області не відвідувати кладовища в умовах воєнного стану

Через загрозу ракетного обстрілу

Цей материал також доступний

Поліція закликає миколаївців в умовах воєнного стану не відвідувати кладовища.  Через загрозу обстрілів та небезпеку нездетонованих ворожих снарядів правоохоронці просять громадян утриматись від відвідувань місць поховань у поминальні дні та перенести їх до моменту, коли ситуація на Миколаївщині стане більш безпечною. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Традиційно після Великодня проходить провідна неділя , під час якої вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи кладовища.

Правоохоронці підрозділів Головного управління Національної поліції в Миколаївській нестимуть службу поблизу кладовищ, забезпечуючи правопорядок. Також буть задіяні вибухотехніки та кінологи, а також додаткові сили з числа поліцейських Херсонщини.

Також правоохоронці нагадали, що на території України продовжує діяти воєнний стан, а з початку військових дій Миколаївщина неодноразово зазнавала ракетних ударів, внаслідок яких загинули мирні жителі, зазнавали пошкоджень як житлові будинки, так і інфраструктурні об’єкти. Також були факти обстрілів і територій кладовищ.

«Шановні громадяни! Якщо ви прийняли рішення щодо відвідування кладовища, не створюйте скупчення, не вживайте алкогольні напої, не наражайте себе на небезпеку. Якщо ви помітили будь-який боєприпас, негайно зупиніться і відійдіть на безпечну відстань – не менше 300 метрів! Одразу повідомте про знахідку на 102 чи 101», — йдеться у повідомленні

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button