Общество

"У Миколаєві всі кажуть про проросійські настрої, але вони насправді прорадянські", - Сєнкевич

Все це змінилося після 24-го лютого

Цей материал також доступний

У Миколаєві настрої місцевих мешканців завжди були не проросійськими, а скоріш прорадянськими, про що в інтерв’ю «Українській правді» заявив мер Олександр Сєнкевич.

«У Миколаєві всі кажуть про проросійські настрої, але вони насправді прорадянські. З 500 тисяч миколаївців 100 тисяч були задіяні в судно- і кораблебудуванні. В місті Миколаєві побудовані всі авіаносці Радянського Союзу. Тому Миколаїв був містом морської слави Радянського Союзу. І все, що класно робилося в місті, воно все робилося в ці радянські часи: побудовано водогін, зроблені різні райони. І у людей все, що відбулося після розвалу Радянського Союзу, викликало негатив, тобто як було і як зараз. І лише, скажемо так, через децентралізацію останні 5 років почали відбуватися якісь зміни. Тому миколаївці не любили Росію, а любили Радянський Союз, а Росія у них асоціювалася з Радянським Союзом – гімн, зірка, прорадянські вислови. Тому, звичайно, що люди старшого віку, вони так і відчували якісь теплі відчуття», — сказав він.

За словами мера все це змінилося після 24-го лютого:

«Після того, як перші російські ракети почали падати на Миколаїв, я думаю, що сьогодні у всіх людей є родичі або близькі, які або виїхали, або загинули, або поранені були, або їх майно зруйноване – всі ненавидять тут Російську Федерацію і все, що пов’язано з Росією».

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. брехня, у Миколаєві завжди були тільки украінці, таке кажуть потвори, яких при совку, як лайно викинули на нгз!!
    тому Миколаїв це цілком проукраінське місто!!

  2. Людей которые при совке приучены были красть, что бы выжитьи они в том времени остались как не реализованне люди и таких зомби достаточно большое количество. Если эта война не принесёт им прозрение, то сочувствие и доктор им не поможет это патология! Слава Украине!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button