ОбществоПроисшествия

На півдні України ЗСУ знищили за минулу ніч 11 окупантів та 3 одиниці техніки

60 доба мужнього спротиву українського народу ворожій навалі (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Оперативне командування «Південь інформує щодо поточної оперативної обстановки на півдні України станом на ранок 24 квітня.

На окупованих територіях Херсонщини й Миколаївщини ворог продовжує психологічний та вогньовий тиск на мирне населення, проводить пропагандистські заходи з агітації населення на спротив українській владі та створення псевдо-республік, дискредитують Збройні Сили України фейковими вкидами, обстрілюють цивільні об’єкти. Так, на околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів із українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке.

Таким чином, ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих самих танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області.

По позиціях загарбників наші ракетно-артилерійські підрозділи протягом ночі здійснили 12 уражень. Внаслідок чого, втрати ворога склали 11 рашистів та 3 одиниці техніки, в тому числі броньованої.
В Чорноморській операційній зоні продовжує перебувати близько двох десятків одиниць корабельного складу флоту країни-агресорки, серед яких залишаються і підводні човни, в тому числі із ракетним озброєнням.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button