ОбществоПроисшествия

СБУ затримала депутата-колаборанта в Херсонській області

Він допомагав «розквартировувати» російських військових у тимчасово окупованому Херсоні (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів на півдні та сході. Служба безпеки України продовжує викривати зрадників, коригувальників вогню та знищувати розгалужені агентурні мережі окупантів.

У Херсонській області на державній зраді викрито депутата однієї з місцевих рад. Він був завербований представниками фсб рф для розвідувально-підривної діяльності. Після початку повномасштабної агресії рф проти України колаборант допомагав «розквартировувати» російських військових у тимчасово окупованому Херсоні. Також надавав загарбникам орієнтири місцевості для патрулювання території міста. Співробітники СБУ затримали зрадника під час його поїздки до Одеси, звідки той планував виїхати за кордон, використовуючи іноземний паспорт.

В Одесі затримано інтернет-агента російських спецслужб, якого ворог «розконсервував» на початку повномасштабної агресії рф для проведення інформаційних диверсій. Зловмисник поширював через соцмережі дезінформацію про ситуацію на фронті та закликав підтримати окупантів. Для цього спеціально створив та адміністрував більше десятка пропагандистських інтернет-платформ.

У Луганській області ліквідовано групу ворожих інформаторів, до складу якої входило троє жителів Сєвєродонецька.

На Донеччині СБУ затримала коригувальницю ворожого бомбардування одного з заводів Краматорська. Саме за її координатами окупанти здійснювали авіаудари по промисловому об’єкту.

Крім того, СБУ заблокувала діяльність групи енергетичних компаній, якими керували з рф. Серед них — п’ять комерційних структур, що займались постачанням природного газу та електроенергії. Ці компанії могли використовувати частину прибутків на підтримку загарбницьких дій кремля проти України.

https://www.youtube.com/watch?v=4yHR08btaXA

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button