Происшествия

Набої, гранати, тротил та коноплю знайшла поліція в "запасливого" миколаєвця

Проведено санкціонований обшук у помешканні 54-річного чоловіка

Цей материал також доступний

Отримавши оперативну інформацію, співробітники карного розшуку та слідчі Миколаївського районного управління поліції за підтримки окружної прокуратури Миколаєва провели санкціонований обшук у помешканні 54-річного миколаївця.

Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили у мешканця обласного центру патрони різного калібру в кількості 310 шт., заряд вибухової речовини, підривачі типу УДЗ та УЗГРМ, корпуси гранат типу РГД 5, Ф1 та РГМ, рушницю, пристрій нічного бачення, а також дві пластикові ємності, пакет та мішок, у яких знаходилась конопля у висушеному стані.

Поліцейські встановлюють, звідки у домовласника озброєння і наркотичні засоби, а також мету їхнього зберігання. Вилучене направили на експертизу.

Чоловіка слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України. Наразі готуються матеріали для вручення підозри за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі, — повідомліє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button