ОбществоТема дня

"Вы сами в себя стреляете", - кримські родичі охоронця зруйнованого ТЦ в Корабельному районі

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Як живе прифронтове місто Миколаїв, яке кожного дня вже майже два місяці піддається обстрілам з боку російських окупантів з Херсонської області, йдеться в сюжеті ТСН. В ньому, крім іншого, показали, як працює торгівельний центр «Депо’т» (розташований в Корабельному районі), який тиждень тому обстріляли росіяни.

«Це місце, до якого з окупованої Херсонщини дострілює ворожа артилерія. Фасад двоповерхового торгівельного центру у районі Корабелів раніше був скляним, але тепер повністю зашитий деревом. Найдивовижніше — деякі магазини продовжують праювати», — відзначила кореспондентка.

Вона поспілкувалась з деякими працівниками торгівельного центру, які, незважаючи ні на що, виходять працювати.

Охоронець ТЦ Станіслав також ходить на роботу. Всі родичі його живуть в Криму, тому він розповідає їм про російські атаки, але вони не вірять, довіряючи лише телевізійній російській пропаганді:

«Говорят: это Украина напала. Вы сами в себя стреляете. Я говорю: вы как этот телевизор насмотритесь, этого всего… Только телевизору верят».

Наче за іронією долі, побило в торговому центрі після обстрілів саме телевізори. Як каже Станіслав — найдорожчі. На кадрах із ТЦ видно, що і всередині все не так, як було раніше. Майже нема людей, значно пошкоджений інрер’єр: від вибухової хвилі, окрім псування телевізорів, провалило всередину будівлі і дах.

З найдовшим робочим днем працює в «Депо’т» магазин з продажу побутової хімії «Простор», який майже не постраждав. Має ж хтось продати людям пральний порошок та зубну пасту, — пояснила журналісту продавчиня Ірина.

«А що, дома сидіти? Дома не легше, по-перше. По-друге, треба на життя заробляти, треба якось бізнес підіймати. Ну, за що ми будемо жити?», — говорить вона.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button