Общество

Не дождавшись помощи от чиновников, пенсионер решил эвакуироваться в Одессу пешком

"Я записався, але за три тижні ніхто мені не подзвонив, потім взагалі відмовили"

Цей материал також доступний

Известный в Николаеве своими многочисленными пикетами возле различных административных зданий пенсионер Анатолий Ильченко решил эвакуироваться из города Николаева в Одессу пешим порядком.

Пенсионер сообщил «Новостям-N», что его не взяли в бесплатный эвакуационный автобус – это и стало причиной его решения.

– Я прочитав у «Новинах-N», що Сенкевич сайт створив, де можно записатись на евакуацію. Десь три тижні тому я записався на цьому сайті на евакуацію до Одеси, а там думаю вже потяги їздять, там кудись доберуся. Я чув, що день-два і дзвонять волонтери, кажуть, звідки відправляется автобус, щоб я міг поіхати, але за три тижні ніхто мені не подзвонив, – рассказал Ильченко.

После трех недель ожидания пенсионер с удивлением прочитал информацию о том, что эвакуационные автобусы отправляются из города полупустые.

– Напівпорожні автобуси, їх кількість зменшують, а чому ж мені не подзвонили, не взяли? – возмутился он.

Затем один из волонтеров сообщил пенсионеру информацию о том, что из Николаева уходят автобусы в Германию и дал номер ответственной чиновницы.

— Я їй подзвонив і сказав, що мені 68 років, інвалід, що я хочу виїхати. Вона пообіцяла мене у резерв. Я запитав: «А резерв, це як?». «А це можемо взяти, а можемо і не взяти», — відповіла вона. Потім вона підказала, що це переноситься на понеділок або вівторок, в зв’язку з введенням комендантській години в Одесі, – отметил пенсионер.

Позже чиновница сообщила Ильчинко, что эвакуировать его не будут.

– Вона мене порадувала, що не будуть мене брати. Шукайте способи і самі якось евакуйовуйтесь. Мене це просто обурило, ну ось таке відношення. Сенкевич постійно закликає евакуюватись, він створив сайт, ну я записався, – добавил он.

Не дождавшись помощи от чиновников, Ильченко принял решение отправиться в Одессу пешком.

– Я сьогодні підійшов до таксиста і спитав, скільки до Одеси. Сказав, що 2000. У мене немає таких грошей. Я просто зберуся, а завтра вранці вийду та буду йти пішки до Одеси. А що мені робити? – заключил пенсионер.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Пенсионер артист , да абсолютно чиновникам пойдёт он пешком или нет !!!!!! Хоть во львов , не будет никакого дела до него !!!!!! Каждый сам , во Львове жилье стоит однокомнатная квартира 30 штук , в Одессе уверен не дешевле , куда этот пенсионер собрался , вышел , выехал , что дальше ?????

  2. Ось чому я чмонію коли чую про всі ці благодійні фонди та волонтерів від влади. Людина змарнувала три тижні свого часу, через те що якийсь йолуп з адміністрації ляпав своїм язиком про волонтерів. А волонтери нам нічого не винні і спитати тепер нема з кого. Тому коли якийсь держ.слкжбовець каже вам щось про волонтерів - йому можна харкати у пику відразу. Волонтери - волонтерами, благодійні фонди - благодійними фондами, а держава має виконувати та працювати над виконанням завдань незалежно і не мати жодних справ з всілякими виконавцями вільних стилей.

  3. Так воно так Кому потрібні інваліди.Все що каже Сенкевич черговий фейк Я інвалід першої групи візочник ТО він вже близько восьми років обіцяє зробити пандус гроші на площу є а на пандус інвалідові засть бо не вкраде нічого,а з початку війни щей наказав відключити ліфти Його поплічник начальник тертруправління у Заводському районі Бондаренко за два місяці війни(та за декілька років потому) не надав мені як інваліду навіть окрайця хліба та води щоб я вмерла від голоду та спраги,а посилає своїх підлеглих подивиться чи я ще жива бо не даю згоди переписати на його ім*я все своє майно разом з квартирою.Гуманітарку тягне до себе.Кого можна обікрасти лише того хто беззахісний Через два дні велике христіянське свято,а в мене навіть води не має Саакашвілі 50голодува,але пив воду,а мені вже скоро на той світ.НЕїай наїдяться і нап*ються поки їх не розірве

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button