Общество

Мати та двоє дітей отримали поранення, тікаючи від окупантів до Миколаєва

Повідомила голова облради

Цей материал також доступний

Російські окупанти продовжують обстрілювати з реактивної артилерії територію області. Напружена ситуація залишається на північно-східному і східному напрямках від Миколаєва. Від дій рашистів страждають мирні мешканці цілого ряду сіл. Так, за минулу добу на Миколаївщині поранено 30 осіб, серед яких 5 дітей. Про це повідомила голова облради Ганна Замазєєва.

Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Загалом, станом на ранок 9 квітня 2022 року, в миколаївських лікарнях знаходиться 332 людей, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину.

Окрім мешканців міста та області до Миколаївської обласної дитячої лікарні  потрапила жінка з двома дітьми, яка самостійно евакуювалась до Миколаєва з Херсонської області:

«Вчора до миколаївської обласної дитячої лікарні, з пораненнями, були доставлені мама з двома дітьми. Вони вирвалися з Херсонщини, тікаючи від окупантів, і по дорозі потрапили під їх обстріл. Жінка отримала проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини, а її діти 9-ти і 17-ти років – дочка й син отримали осколкові поранення кінцівок та інших частин тіла. Усім постраждалим оперативно була надана допомога, і зараз їх життю нічого не загрожує. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button