Общество

"Дату в ЗАГСе пока не бронируй": російські загарбники займаються мародерством в Україні

А перспектива у російських окупантів одна: повернутись додому в пластикових пакетах

Цей материал також доступний

Росія в Україні масово порушує закони та звичаї війни. СБУ фіксує так багато подібних випадків, що воєнне вторгнення РФ можна характеризувати як каральну операцію зі знищення мирних українців.

Мародерство серед російських загарбників набуло величезного розмаху. Армія «асвабадітєлєй» проявляється у всій своїй «красі». Про це свідчать фактично всі розмови загарбників, які перехоплює СБУ. Особливо «везучими» себе вважають ті, хто стоять у Київській області.

«Ты пила абсент когда-нибудь?», – запитує у своєї дівчини вояка. А на її здивоване запитання, чи він, бува, не на курорті, відповідає: «Мы вчера ограбили магазин: пива и всякой ху*ни набрали»…

Оскільки рашисти розуміють, що Київ їм не взяти, то ставлять для себе більш «приземлені» завдання:

«Будем пивко ху*ить. У них пиво… прямо вообще ох*нное».

Далеких планів на майбутнє робити не береться: «Дату в ЗАГСе пока не бронируй. Пока не понятно, че здесь и когда…».

Бо перспектива у російських окупантів одна: повернутись додому в пластикових пакетах. Не найкращий одяг для весілля,  — зазначають в СБУ.

Інший загарбник з РФ — який потрапив в полон до наших захисників — розповідає, що в українському полоні краще, ніж в російській армії.

«Якби в мене була можливість воювати за Україну, прийняти присягу, перевезти свою сім’ю і залишитися тут жити – я би з задоволенням це зробив», – говорить 21-річний вояка.

Він здивований, що в полоні до нього ставляться по-людськи, і бачить у цьому разючий контраст із своєю батьківщиною.

Його підрозділ приїхав в Україну з іншого кінця РФ, а дорога тривала 4 5  днів.

«Коли перетнули кордон, побачили трупи, близько 50 одиниць розбитої техніки і тоді зрозуміли: ніяка це не «спецоперація», а справжня війна. Хотіли розвернутися і поїхати звідти, але пригрозили розстрілом», – стверджує полонений.

Утім йому все таки вдалося «втекти»: 14 окупантів виїхали в сторону РФ, але згодом потрапили в полон. Тепер з ними працюють слідчі та контррозвідники СБУ.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button