Общество

"Они чувствуют себя без наказанно", - мешканці Корабельного обурені бездіяльністю провайдера

"Вже два місяці не можу добитися від "Дикого саду" завершення підключення!"

Цей материал також доступний

Хтось три тижні, а хтось уже й два місяці: мешканці Корабельного району міста Миколаєва (мікрорайону Балабанівка) обурені бездіяльністю компанії-провайдера «Дикий сад», від якої люди, що сплатили їхню послугу, не можуть добитися підключення до Інтернету в своїх будинках.

«Вже два місяці не можу добитися від «Дикого саду» завершення підключення до інтернету! Хоча всі гроші заплатили! Цей інтернет-провайдер, спираючись на військові дії, які зараз в Миколаєві не проводяться, відмовляє зробити те, що вже оплачене! Але ж мою дружину послали нах*р, вибачаюсь! Це правильно!?

В мене онуки, що потребують дістанційного навчання! Я теж, як голова ОСББ не в змозі бути на постійному зв’язку зі своїми мешканцями! Вони бояться, а я не можу вчасно їх заспокоїти! Якщо для «Дикого саду» це у порядку речей, тоді цей провайдер зайвий! Я вибачаюсь, але це вже крик душі!», — написав 28 березня 2022 року до редакції «Корабелів.Інфо» мешканець будинку по пр. Богоявленському, 472 Юрій.

«Микрорайон Балабановка: нет интернета уже больше трех недель. Звоним на протяжение всего этого времени — ответ один: «Ждите». Оплата есть, но интернета нет. Учеба с 28 марта началась у детей, но это невозможно, мобильного не хватит просто на такое количество работы, учебы. Они чувствуют себя безнаказано», — зазначає місцевий мешканець Дмитро.

Раніше ми писали:
«У нас нет разрешения на ремонтные работы в вашем районе»: часть Корабельного три недели — без интернета

Нагадаємо: Якщо учень не зможе продовжувати дистанційне (онлайн) навчання, йому буде запропоновано закінчити рік за індивідуальним графіком.

Читайте також:
“Берите ЖЭК за барки и тяните”, – Сенкевич об отключении интернета и ТВ в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Они б*ять где-то услышали что повестки выдают и теперь не хотят ехать через блок посты в корабельный район.

  2. В стране война , а люди умудряются жаловаться на отсутствие интернета !!!!!!! Странные , оплатили не оплатили , да пофиг всем

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button