ОбществоПроисшествия

На захоплення Миколаєва рф-окупанти кинули строковиків, яких «там нєт»

Перехоплення: СБУ отримала чергові докази

Цей материал також доступний

СБУ отримала чергові докази, що РФ відправила на війну в Україну строковиків, яких «там нєт». Так, опубліковано телефонну розмову російського загарбника, якого Кремль кинув на захоплення Миколаєва. А натомість його підрозділ вщент розбили українські захисники. «Все наши машины, нах*, осталось 2 машины, 2 танка… Колесная техника вся ушла… все снаряды… еда вся… Всё, просто ничего нету, нах*, 60% боевой готовности – минус», – розповідає один окупант іншому.

З розмови зрозуміло, що це строковики, які бояться вилазити з окопів, не мають військової підготовки, не хочуть воювати та усвідомлюють, що Миколаїв їм не взяти.

Путінські вояки радять один одному тікати будь-якими способами: «Все в отказную, в первую машину и сразу съеб*ся, ты не тот боец, который это умеет делать. – Та мы тут все не те…».

Та поки кулі не наздогнали, в окупантів ще є 2 шляхи: здатися в полон або забиратися геть з України. Тому що на цій землі живуть українці, і ми будемо захищатися до перемоги!

З іншої перехопленої СБУ розмови стало відомо, що окупанти вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу.

Не рятують ситуацію навіть найманці, якими так вихвалялося вище керівництво РФ. На порядку денному більшості орків – просто вижити. Тож окопуються і чекають, коли путін вирішить забрати їх із того пекла, куди сам і відправив.

Ось як про це розповідають окупанти, які намагаються взяти в облогу Київ:

«Ты в окопе, и осколки вот летят. Осколками наших пацанов очень много убило. Пацаны молодые, по 19 — 20 лет. В сутки сплю 6 часов. Страшно!» – говорить він у телефонній розмові, яку вдалося перехопити СБУ.

Загальну обстановку характеризують коротко:

«Потерь много просто: технику взрывают, пацаны гибнут. И так вот каждый день».

Втрати і каліцтва рашистів деморалізують необстріляних «вояків»:

«Позавчера в наступление ездили: БМП потеряли, 80-ку, и людей очень много. Теперь в обороне стоим. В окопы просто закапываемся и стоим».

Що ж, ординці, ваш час добігає кінця. Україна обов’язково переможе!

Слава Україні!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button