Суспільство

Кримінальні авторитети Миколаєва допомагають армії України, - заявив Сенкевич.

На думку мера, у Миколаєві «криміналітет» співпрацює з владою та допомагає Україні, а не РФ

Цей материал також доступний

У Миколаєві «бізнесмени із сумнівним минулим» допомагають міській владі та звичайним людям, надаючи підтримку під час війни Україні, а не РФ. Про це, відповідаючи на запитання, чи росіяни сподівалися спиратися на криміналітет для дестабілізації ситуації на місцях, сказав в інтерв’ю « Головкому » мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

– Сьогодні всі ці елементи чи, як я їх називаю, бізнесмени із сумнівним минулим, співпрацюють із міською та обласною владою. Допомагають ресурсами, людьми. Вони вже засвітилися у допомозі Україні, а не РФ… Вони просто побачили, що сьогодні відбувається в інших містах. Росія не має друзів, має інтереси, заради яких вона готова знищувати всіх. І тих, кому обіцяла допомагати і просто використовує, і тих, хто сподівався на якісь шанси для себе. Тому абсолютно нормально, що ці люди сьогодні не перефарбовуються, а допомагають миколаївцям.

Насправді коли президент приїжджав і казав, що «Миколаїв – бандитське місто», то вплив кримінальних авторитетів на життя міста був явно перебільшений, – каже мер.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button