ПроисшествияТема дня

"В Прибузькому - ж*па": село кілька днів потерпає від обстрілів "рашистів"

Ніч на 13 березня була важкою для деяких сіл Миколаївщини

Цей материал також доступний

Утром 13 марта 2022 года жительница Николаевщины Н. сообщила в соцсети:

«Ніч була важкою для деяких сіл… Ми підтримуємо наше село Прибузьке, яке буквально з трьох годин вчорашнього дня потерпало від обстрілів рашистів… Зі вчорашнього вечора в село Лимани, в місто Миколаїв багато переїхало жителів Прибузького (дякую всім, хто надавав свої домівки для їх підтримки)… Люди були готові спати і на полу, тому що вони дві доби сиділи в погребах, це дуже й дуже страшно. Світла в Прибузькому нема, газ перебили (його вчора вдалося відключити).

Українка, Степова долина і Прибузьке наразі без електропостачання. Сьогодні обіцяють поновити роботи з його відновлення. Але чесно вам скажу: в селі Прибузькому — ж*па: провода висять, вбито повністю електропідстанцію, витекло там трансформаторне масло, тому просимо підтримки в Обленерго…

Обстріли ідуть зі сторони Білозерського району, там ціле кубло рашистів, зробили там собі перевалочну базу, деякі з них окопалися в балках…»

«Ми — південний форпост Миколаївщини, обіцяємо, що ми не здамося рашистам при жодному розкладі», — додала жінка.

последствия артобстрелов в Прибугском (13.03.2022)

Інша мешканка — Л. написала сьогодні в «Фейсбук»-групі «Новости «Корабелов.Инфо» Николаев»:

«Шановне керівництво міста і області, ДОПОМОЖІТЬ людям села Прибузьке Вітовського району. Два дні обстріли, люди в підвалах без світла, зв’язку і всіх комунікацій. На території — великі руйнування… Робіть зелений коридор, евакуюйте людей!»

P.S. Як повідомила до редакції «Корабелів.Інфо» місцева мешканка ввечері 13 березня, «бои на территории продолжаются. В результате ночной бомбардировки села горели дома, есть погибшие. Жителей эвакуировали».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Не будте самонадеянны,а обратитесь к Господу Иисусу Христу нашему, Он этого ждёт от вас!И ОН благословит вас на Мудрость, крепость и на Победу над этими мразями!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button