Общество

Війна: втрати серед українського цивільного населення

Повідомляють МВС України та Національна поліція

Цей материал також доступний

Ситуація щодо російського вторгнення: про втрати серед цивільного населення через розв’язану РФ війну повідомляє МВС України.

Так, станом на 27 лютого 2022 року, загиблих в нашій країні: 352 особи, з них 14 дітей; поранених: 1684 особи, з них 116 дітей.

Крім того, в Національній поліції України повідомили:

Четвертий день повномасштабної війни в Україні. Чотири дні, як росія підступно напала на нас.
Проте наші Збройні сили, Національна гвардія, Державна прикордонна служба, Національна поліція, СБУ, інші правоохоронні структури та тероборона мужньо тримають удар та дають відсіч ворогу. Сьогодні українці єдині як ніколи. Ми робимо коктейлі Молотова, будуємо барикади, вступаємо до лав тероборони, допомагаємо та підтримуємо одне одного.

За ці чотири дні загинуло 9 українських поліцейських, 27 отримали поранення. Всі – під час виконання службових завдань з протидії російському ворогу. Серед поранених є тяжкі.

Керівник Національної поліції в Миколаївській області Сергій Шайхет додав:

«Миколаївські поліцейські самовіддано несуть службу, не шкодуючи ні сил, ні життя, пишаюсь героями!

Із сумом повідомляю, що серед наших поліцейських роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв» є двоє загиблих та п’ятеро поранених під час учорашніх боїв за оборону міста.

Щиро співчуваю рідним та близьким загиблих правоохоронців. Вони до останнього боролись за рідне місто та ціною власного життя відбили ворожий напад. Вічна пам’ять загиблим! Пораненим — скорішого одужання та повернення у стрій.

Зараз ми надаємо підтримку пораненим і не залишимо напризволяще жодну із сімей наших колег.

Допомогти родинам загиблих і поранених поліцейських або долучитися до збору коштів на спецзасоби та засоби захисту можна через профспілку Нацполіції:

? Реквізити для допомоги:
Одержувач платежу:
Найменування організації: ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ
Код отримувача: 41602670
Назва банку: АТ КБ «Приватбанк»
Рахунок отримувача у форматі IBAN:
UA 633052990000026003015012919
Валюта: UAN
Призначення платежу: Надання цільової благодійної допомоги співробітникам поліції, поліцейським, членам їхніх сімей та для забезпечення умов їхньої служби та роботи.
Усім миколаївським поліцейським я дякую за відвагу та витримку. Ці чотири дні довели, що лише згуртувавшись, ми можемо стати сильнішими».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button