ОбществоТема дня

Юноша из Корабельного района - призёр Международного конкурса знатоков украинского языка

Речь об учащемся Николаевской гимназии №44

Цей материал також доступний

Воспитанник 9-го класса Николаевской гимназии №44 (бывшей школы №44), расположенной в мкрн Кульбакино, Игорь Божко занял третье место в третьем (областном) этапе 22-го Международного конкурса знатоков украинского языка. Об этом 15 февраля 2022 года сообщается в социальной сети «Фейсбук»:

«У спільноті Миколаївської гімназії №44 — ще одна перемога! Божко Ігор, учень 9 класу, посів ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу знавців з української мови імені Петра Яцика! Висловлюємо щиру подяку вчителям Венгер А.О., Клименко О.О. та батькам Ігоря, який впевненими кроками щорічно досягає успіхів у конкурсах. Нехай щасливою буде життєва дорога та вибір у житті!»

Присоединились к поздравлениям и другие участники николаевцы:

«Дякуємо нашим чудовим учителям!», — Светлана Б.

«Вітаємо всіх, але в першу чергу Ігоря, який кожного разу, впевнено іде до перемог. МОЛОДЕЦЬ!!! Ігоре, тебе чекають ще більші перемоги, бо ти працьовитий і дуже любиш свою рідну мову. Хай завжди поряд з тобою крокує вдача! Віримо в твої перемоги!», — Галина К.

«Вітаємо з перемогою!.. Від щирого серця бажаємо завжди залишатися таким яскравим і унікальним конкурсантом, за якого переживає гора вболівальників і який завжди проявляє себе по вищому розряду. Успіхів, удачі, цікавих проектів і задумів у життя, безперечних перемог і впевненості в собі! Ми тобою пишаємось!!! Також велике привітання батькам та Аллі Олексіївні, вчителям дякуємо, що даєте такий потужний заряд та поштовх йти вперед до перемоги», — Александр П.

Напомним, ранее мы уже писали об Игоре:
«А зброя моя буде — у словах», — школяр з Корабельного — фіналіст Міжнародного конкурсу

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

    1. Молодець, на таких треба рівнятися та ставити у приклад усім українцям!!
      Слава Україні!!

  1. "Понравилось пользователю Тарас Кремень"
    Парнишка молодец, но украинский ему не пригодится

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button