Общество

"Мешканці мікрорайону вимушені йти по дорозі", - жительница об разрушенном тротуаре в Широкой Балке

Речь идёт об ул. Прибугская

Цей материал також доступний

Николаевцы проживающие в микрорайоне Широкая Балка расположенного в Корабельном районе города Николаева, возмущены состоянием тротуара по улице Прибугская. Об этом сообщает 8 февраля Наталья К. в «Фейсбук»-группе «Contact Center при Миколаївській міській раді».

«Доброго дня! У Широкій Балці, на вулиці Прибузькій, приблизно 100 метрів від проспекта Богоявленського успішно функціонує магазин Асорті. І щодо даного магазину — нічого проти не маю!) Проте.. постачальники товару до даного магазину, організували собі під‘їзд до нього через тротуар. А це великі, важкі автомобілі, від мікроавтобусів і до вантажних автомобілів. Також самі клієнти магазину побачивши «протоптану доріжку» не стали нехтувати таким заїздом і активно ним користуються. Хоча біля магазину є організоване місце для парковки. Тим самим , тротуар, що веде від самого проспекта Богоявленського і до річки — знищений.

Прибузька- можна сказати центральна вулиця мікрорайону. По тротуару що був знищений проходили тисячі людей на автобусну зупинку, батьки йдуть із дітьми у садочок та школу.

А тепер, через те що пройти там неможливо, а тим паче проїхати з малюком у колясці, мешканці мікрорайону вимушені йти по дорозі.. тим самим створюючи аварійні ситуації, що несуть небезпеку для свого життя, життя своїх дітей, та оточуючих.
Прохання.. відновити тротуар на цій ділянці. Та встановити дорожні знаки заборони в’їзду на дану територію, окрім мешканців, що проживають безпосередньо за магазином»

«Служба оперативного реагирования» Николаевского горсовета зарегистрировала обращение и передала его «на выполнение» патрульной полиции Николаевской области а также в администрацию Корабельного района.

Ранее мы сообщали: «Такое месиво устроили», — пешеходы в Корабельном районе о непроходимых дорогах

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button