Общество

"Школа життєвої компетентності": чому навчають підлітків у Корабельному районі

Миколаївська міська Станція юних натуралістів готує дітей до дорослого життя

Цей материал також доступний

Програма гуртка “Школа життєвої компетентності”, який працює на Станції юних натуралістів (СЮН), розташованій в мікрорайоні Широка Балка, охоплює різноманітні тематики, які актуальні і значимі для задоволення широкого спектру індивідуальних освітніх потреб підлітків та молоді, відповідно до їх здібностей. У процесі навчання і виховання в гуртку відбувається розвиток соціального становлення, збагачення й удосконалення суб’єктивно-особистісного та духовного світу вихованця. Про це йдеться на сайті закладу.

У дітей є можливість брати участь у цікавих тренінгах: «Здоровий спосіб життя», «Я мрію», «Моя майбутня сім’я», у розвиваючих та креативних іграх, квестах, вікторинах тощо. Також діти беруть участь в обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах, де посідають призові місця (“Спостереження за програмою Globe”, “Птах року”, “Квітуча Україна”, “Плекаємо сад” та інші).

кружок в СЮН

Під час Новорічних та різдвяних свят вихованці гуртка брали активну участь у культурному житті міської СЮН та мікрорайону Широка Балка, — сказано в повідомленні.

https://www.youtube.com/watch?v=-mimuJMkodE

Нагадаємо, ми писали:
Тваринки Станції юннатів у Корабельному завжди доглянуті та ситі, — адміністрація закладу

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. По-перше маю сказати, що станція юних натуралістів - це дуже добра справа. Але станція натуралістів це з першу ботаніка - яка присутня на фото (вона убога тут, але є), і зоологія - якої я не побачив. Побачив повні шаровари гідністі. То ж пробачте, але це не станція натуралістів.
    Приберіть будь-ласка ту вс,рату духовність з репертуару і додайте справжнього НАТУРАЛІЗМУ і я буду дуже радий, що такий заклад присутній у нас в районі.
    Тваринки, теплічка...

  2. €-пеец, Просто Вася, вы из категории: "два дебила это сила". Что вы оба пишете, вы с головой дружите. Если вы когда-то в их возрасте только об этом и думали то не надо всех сравнивать со своей "половой проблемой". Обычно ж говорят о том, что беспокоит. Так не надо писать, лечиться надо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button