Общество

Незважаючи на Різдво, бойовики влаштували три обстріли, застосувавши заборонену зброю

Втрат серед військовослужбовців немає

Цей материал також доступний

Свято православного Різдва 7 січня не завадило проросійським терористам в черговий раз порушити домовленості та відкрити вогонь по українським військовим. Про це повідомили у штабі ООС, станом на 7.00 8 січня 2022 року.

Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. Упродовж минулої доби, 7 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Поблизу Катеринівки російські найманці обстрілювали позиції українських військ з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У бік Кам’янки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

Неподалік Новотошківського противник відкривав вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Станом на 7 годину ранку, 8 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Незважаючи на продолжающуюся гражданскую войну вна Украине её президент Зеленский преспокойно катается на лыжах и пьет водку с пивом в Буковелях. И плевать он хотел на свои обещания и клятвы. Ничего не можно зробыты, це усе Путин.

  2. Якщо ти про три граждана які прокричали Путін введи войска, то це не громадянська війна. Це просто привід для Росії до**ся. Росія - вона така. Поки що.

    1. То есть те граждане Украины которые прокричали "ЕС прими нас", теперь уже не граждане Украины?
      И почему, интересно, когда идёт обмен пленными,то меняют граждан Украины, на граждан Украины.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button