Общество

«Гуманитарный конвой»: Россия продолжает свозить технику и боеприпасы на Донбасс

Командование вооруженных сил России в декабре увеличила поставки боевой техники и вооружения на временно оккупированные территории в Донецкой и Луганской областях. Об этом сообщает Министерство обороны Украины.

Оккупанты перевозили горючее, боевую технику, вооружение и боеприпасы, средства радиоэлектронной борьбы, беспилотные летательные аппараты.

Также для скрытого снабжения имущества военного назначения оккупанты использовали так называемые «гуманитарные конвои».

По данным разведки, Россией значительно увеличена поставка в соединения и части оккупационных войск боевых бронированных машин, как новых, так и восстановленных или модернизированных на российских ремонтных предприятиях.

Кроме того, в подразделения противника для комплектования должностей по отдельным военным специальностям, в первую очередь разведчиков, снайперов, артиллеристов, связистов, специалистов радиоэлектронной разведки и радиоэлектронной борьбы, направляются кадровые российские военнослужащие и наемники-граждане РФ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Росія добровільно влазить у петлю, а потім звинувачує Захід через те що той вводить санкції. Тобто вони думають що, було б краще, якщо НАТО почав би вводити війська замість санкцій? Ну якщо не розуміють, хай страждають і далі їдять кактус. Далі лише почнуть з'являтись питання у країнах -сателітах, що взагалі відбувається. Від санкцій для Росії стає гірше всьому СНД.

  2. Під час першої появи ющенка я був такий самий як і ти. Накидувався на тих хто проти януковича і за європу. Але часи змінюються і я бачу наскільки погано Росія і росіяни ведуть себе щодо інших. Кулеби тут не грають ніякої ролі. Не всі росіяни погані, але зараз вони зломлені. А українці - ні. Європа - як європа. І там багато поганих, але є закони і гроші. Тільки не починай розповідати, що продався або щось таке. Коли в людей не вистачає грошей на елементарні речі, то це вже неправильно. І далі найбільша проблема це вирішення порушень закону за рахунок грошей. Хабарі це одна справа. А от коррупція, це ідеологія жити без закону. Це середньовіччя, і всі країни радянського союзу жили у середньовіччі. Навіть фраза "наш суд самий гуманний суд на свете" з фільму це підтверджує. Загалом я вважаю що радянський союз мав і добрі часи, але вони були дуже коротко. А європа вже років 40 живе у відносній злагоді. Тут біда, бо Росія лізе і погрожує. не буває такого що поляки розумні і в них все добре, а тут лише алкоголіки і наркомани. Поляки гірші за нас за рівнем націоналізму, але економічно розвиваються бо привели лад у законах, більш європейскі правила. І все. Більше в них нічого такого нема. Закони. І я навіть проти баз НАТО і вступу до НАТО взагалі. Але часи такі, що варіантів не залишилось. Росія буде перти до останнього, доки не стече остання крапля крові. Це може статись і дуже скоро, але для нас може бути нажаль болісним. Але всеодно, суспільство вже втратило зацікавленність у союзі з РФ, і буде проявляти серйозний опір. Не так як це зараз у Криму, де татар піджали. Тут буде дійсно фронт як в Сирії або гірше і звичайно Європа таке допустити не хоче, а отже як видно з останніх новин все йде до вигідного торгу для кожної країни. Ось і вся війна.

    1. Очень плохо Захар, что ты меняешь свои убеждения в зависимости от того кто больше платит. В России и в Белоруси у меня много знакомых и они живут гораздо лучше чем Украинцы. Нам так жить не даст Европа и США. Они, именно они хотят продолжение войны в Украине и тут чисто экономические соображения,( устраивая и финансируя майдан они прекрасно понимали последствия), а для нас есть Кулебы и Аристовичи с Кременями творящие идеологию для этой войны.
      Откуда ты черпаешь свои познания можно только догадываться. У меня нет времени долго что либо объяснять, да это и бесполезно. Время рассудит. Будь предан курсу на своих панов которые ничего тут не создают, а только руководят и имеют и обещают принять раба из грязи в князи.

      1. Майдан профінансувати повністю неможливо. Для нас Росія мала спочатку гарний імідж. Але коли почалось захоплення Криму почали вилізати окремі пазли з 90х років, які показували що проблеми були з Росією завжди. Наприклад, поділ Чорноморського флоту. Тому не дасть скоріше Росія жити, але це вже тимчасово. Найгірші часи будуть відходити у минуле. Все що можу сказати - це все навпаки, що ти написав. У Росії люди живуть пропагандою і вони завжди будуть лаяти американських політиків. Обама, Трамп, Байден. Ось такі постійні проблеми. Тому насправді вони є рабами.

  3. Пойдут на любую провокацию( для всего мира-обосновать),но п-н не отстанет

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button