Общество

Стратегія перемоги: як виграти тендер у системі Прозоро

Статус державного постачальника – важливий маркер надійності та фінансової стійкості компанії. Публічні закупівлі в системі Прозорро відкриті: є інформація про актуальні та завершені тендери, обсяги контрактів, відомості про замовників та учасників. Як же виграти тендер на постачання товарів, послуг та робіт.

Акредитація на електронному майданчику

Обов’язкова умова для всіх замовників та учасників. Пройдіть акредитацію на електронному майданчику заздалегідь, це не зобов’язує компанію подавати заявки на тендери.

Переваги електронного майданчика SmartTender для постачальників:

  • успішно працює з 2013 року;
  • має найвищий рівень акредитації в Прозорро;
  • відкриває доступ до будь-яких держзакупівель, тендерів великих корпорацій та банків, Prozorro Market;
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • вебінари, індивідуальні консультації;
  • комплексна підтримка  на всіх етапах – від формування тендерної документації до оскарження рішень;
  • за допомогою юридичного департаменту підписано контрактів на 12+мільярдів гривень.

Попереднє навчання

Чим відрізняються допорогові закупівлі від рамкової угоди, коли закінчується період уточнень, що відбувається після дискваліфікації переможця – на ці та десятки інших питань ви отримаєте відповіді в Академії SmartTender. Вивчіть ілюстровані покрокові інструкції, пройдіть процес участі в тендері на демоверсії, проаналізуйте свої помилки з персональним менеджером.

Оперативне прийняття рішень

Від моменту розміщення оголошення щодо спрощеної закупівлі до закінчення терміну подання заявок лише 1-3 дні. SmartTender автоматично розсилає інформацію про нові тендери за вашим профілем в персональний кабінет, месенджери та на електронну пошту. У вас є кілька годин на оцінку привабливості замовлення та уточнення умов постачання.

Мінімальна ставка в редукціоні

Торги у системі держзакупівель проходять у три раунди. Право останнього ходу має учасник, який до початку торгів у своїй заявці вказав мінімальну суму закупівлі порівняно з іншими претендентами. SmartTender готує для клієнтів аналіз конкурентів — ви отримаєте додаткові дані для формування оптимальної прихованої ставки.

Готовність до укладання договору

Електронний майданчик допоможе створити КЕП, вибрати найвигідніші умови банківської гарантії, отримати довідки про несудимість. Менеджери SmartTender допоможуть проконтролювати терміни укладання контракту та публікації про його успішне завершення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button