Общество

Снова течет канализация: в парке Корабельного района - опять авария

Еще и захламили территорию ненужными кусками бетонной трубы

Цей материал також доступний

Николаевец Андрей М. обеспокоен ситуацией, сложившейся на территории парка «Дружба» (расположен между Широкобальским перегоном и рекой). О проблеме, возникшей в зеленой зоне, мужчина написал в «Фейсбук»-группе «Contact Center при Миколаївській міській раді»:

«Нещодавно КП «Миколаївський міський водоканал» на території парку «Дружба», що у Корабельному районі, ремонтував прорив каналізаційної труби, яка йде через зазначений парк. Роботи завершено, частину труби, яка протікала, замінено вставкою та зарито. 22.12.2021 на тому ж місці, де водоканал проводив роботи, знову тече каналізація, яка попри мороз не замерзає, тобто потік постійний.

Крім того, після завершення попереднього ремонту, водоканал залишив на території міського парку дві великі частини бетонної труби з-під каналізації, яку вони ремонтували, тим самим забруднюючи територію.

Прошу направити це звернення за належністю з метою усунення прориву каналізаційної труби в парку «Дружба» та прибирання з території парку частин бетонної труби. Прикладаю фото», — добавил Андрей М.

«Служба оперативного реагирования» Николаевского горсовета передала данное обращение в ГКП «Николаевводоканал». По состоянию на 23 декабря, указано, что обращение жителя будет «находиться в работе» еще почти 3 дня.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button