ОбществоТема дня

Відкриття Новорічних ялинок на вулиці в Миколаєві скасували. Всі концерти будуть в приміщеннях

Анонс святкових заходів

Цей материал також доступний

Шановні мешканці Корабельного району! Палац культури «Корабельний» запрошує Вас разом зустріти День Святого Миколая. При цьому треба зазначити, що відбудуться не всі раніше заплановані заходи. Так, за вказівкою керівницства міста довелося скасувати всі урочистості з відкриття новорічних ялинок саме на вулиці. Не буде концертно-розважальної програми ні на центральній площі міста 19 грудня, ні на площі перед ПК «Корабельний», що планувалася на 20 грудня. Інформацію про це для «Корабелів.Інфо» підтвердили в керівництві палацу культури.

При цьому всі заходи, які планували проводити в приміщеннях, не скасовано. Лише підкреслюється, що вони повінні проводитися з дотриманням учасниками карантинних протиепідемічних обмежень.

Тож, як сьогодні розповіла заступник директора ПК «Корабельний» (розташованого по пр. Богоявленському, 328) Світлана Москалюк, на гостей чекають:

18 грудня, о 16:00 — Народний ансамбль циганської пісні і танцю «Бахтале» зарошує на циганські забави і ромські витівки, запальні пісні та танці;

19 грудня, о 15:00 — Авторський концерт заслуженого артиста України О. Сичова і творчих колективів міста Миколаєва.

Крім того, 19 грудня о 17:00 творчі колективи ПК «Корабельний», які планували взяти участь у відкритті Новорічної ялинки міста Миколаєва на головній сцені Соборної площі, виступатимуть в приміщенні театру, куди перенесено міське свято, — додала Світлана Москалюк.

Нагадаємо, ми писали:
В Корабельном уже установили главную районную ёлку, а в центре Николаева — главную городскую

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ребятки, помните мое слово. Перед Новым Годом все ограничения снимут. Бабло побеждает зло. Николаев перейдет в жёлтую зону. А потом все лохи получат третью прививку.

  2. Уберите полатки перед ДК. И запретите въезд машин, согласно правил их нужно штрафовать

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button