Общество

Секретар Корабельного районного суду відзначена нагородою “Юрист року Миколаївщини 2021”

В номінації «Працівник місцевого загального суду»

Цей материал також доступний

10 грудня в сесійному залі Миколаївської облради відбулося урочисте вручення відзнаки «Юрист року Миколаївщини 2021».

Голова Корабельного районного суду міста Миколаєва Яна Чернявська виступила зі словами привітання до організаторів та лауреатів відзнаки «Юрист року Миколаївщини» та вручила нагороду в номінації «Працівник місцевого загального суду» старшому секретарю Корабельного районного суду м. Миколаєва Скороход Олені Станіславівні.

«Відзнака «Юрист року Миколаївщини» заснована у 2012 році ГО «Союз юристів Миколаївщини» в особі Максима Коваля та за підтримки Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в особі Сергія Шаталюка, Романа Возняка. Це програма, яка покращує імідж області, сприяє зміцненню зв’язків між юристами державного і громадського секторів, органів місцевого самоврядування. Вручення відзнаки відбувається в грудні та приурочене до Міжнародного Дня прав людини (річниця ухвалення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 р.)», — сказано в повідомленні Корабельного районного суду міста Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Юрист року,, -- законов очень много, ,,пытки,, срок до 10 лет-- никто никто эти законы не выполняет. Тогда зачем нужны юристы???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button