Общество

Гірськолижний сезон 2021/2022: де покататися цієї зими

Розпочинається сезон катання на лижах і сноубордах, тож саме час планувати зимову відпустку. Вона може бути не менш цікавою та захопливою, ніж літні канікули.

Різноманітні варіанти відпочинку

З настанням холодів туристичний сезон не закінчується. На поціновувачів зимового відпочинку чекають гірські траси, сонячні ванни серед засніжених вершин, розмаїття розваг апре-скі.

Тим, хто любить кататися на лижах та сноубордах, туроператор Coral Travel пропонує різноманітні варіанти відпочинку. Ідеться не лише про курорти українських Карпат і відповідні туристичні зони західноєвропейських країн. Зокрема, вельми достойні центри зимового відпочинку пропонує Туреччина.

У цій країні, яка у більшості мандрівників асоціюється з пляжем і морем, активно розвиваються декілька сучасних гірськолижних курортів. До слова, там працює чимало комфортабельних готелів, де впроваджено систему «все включено», переваги якої давно оцінили українські відпочивальники. Тож поїздка на турецькі гірськолижні курорти — чудовий привід насолодитися не лише катанням, а й легендарною гостинністю місцевих жителів.

Туреччина

Ерджієс — флагман турецького зимового відпочинку. Українці вже кілька років поспіль із задоволенням відвідують цю зону катання в Анатолійських горах.

Курорт, який ми розглядаємо, розташований за 25 км від Кайсері. До аеропорту цього населеного пункту прибувають авіарейси з декількох міст України.

Гора Ерджієс (висота — 3916 м) — колишній вулкан, на схилах якого побудовано однойменний гірськолижний курорт. Взимку місцеві траси вкриті двометровим шаром снігу. Сезон катання в Ерджієсі розпочинається в грудні та триває до кінця березня.

Паландокен — іще один достойний турецький гірськолижний курорт. Він розташований майже на кордоні з Вірменією.

В Паландокені на вас чекають понад 40 км трас різної складності. Цей курорт — чудове місце для тих, хто хоче навчитися кататися на лижах або сноуборді чи підвищити свою майстерність.

Австрія

Чимало лижників та сноубордистів віддають перевагу австрійським центрам зимового відпочинку. Їх безліч і кожен має багато переваг.

Єдиний недолік зимових подорожей до Австрії — досить високі ціни на проживання, скі-паси, оренду спорядження тощо. Але кожен євро, витрачений на катання в Австрії, того вартий. Адже зимові курорти цієї країни вважають одними з найкращих у світі. Ну а з усіма варіантами гірськолижного відпочинку зможете ознайомитися, перейшовши за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/concepts/ski-resorts/.

Україна

Більш бюджетний зимовий відпочинок пропонують наші рідні Карпати. Буковель потішить новими трасами та підіймачами. Найбільш високогірний вітчизняний курорт Драгобрат — магніт для фрірайдерів. Зимові туристичні центри Закарпаття — місця, де можна не лише досхочу покататися, а й насолодитися розкішними краєвидами та колоритом цього регіону.

Чудового вам відпочинку!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button