Происшествия

В річці на Миколаївщині знайшли тіло загиблого 9-річного хлопця

Усю ніч тривали пошуки зниклої дитини

Цей материал також доступний

У Кривому Озері поліцейські з’ясовують обставини загибелі зниклого 9-річного хлопчика. На жаль, вранці 5 грудня, у ході розгорнутої пошукової операції тіло хлопчика знайшли на території населеного пункту у річці Кодима.

Вчора до поліції звернулись батьки, які повідомили, що їхній син пішов із території двору в смт. Криве Озеро та місце його знаходження невідоме. Усю ніч тривали пошуки зниклої дитини. По тривозі був піднятий особовий склад відділення поліції №2 Первомайського РВП та наближених районних відділень, а також кінологи, ювенальні поліцейські та оперативники Управління карного розшуку облглавку поліції. Долучилися і рятувальники, і місцеві мешканці (волонтери та небайдужі громадяни).

Правоохоронці разом із громадянами обстежили усю територія населеного пункту, поля і водойми. Та сьогодні близько 9-ї ранку дитину знайшли, на жаль, мертву.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України, як того вимагає процедура у подібних випадках. Тіло дитини буде направлене на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button