Общество

В Корабельному на дотримання карантину перевірили 63 об'єкти малого бізнесу: 19 порушників

11, 12, 14 листопада перевіряли магазини, кафе, салон краси

Цей материал також доступний

За три дні (11, 12, 14 листопада 2021 року) в Корабельному районі міста Миколаєва перевірили 63 об’єкти малого бізнесу на предмет виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із поширенням COVID-19. Під час рейдів на порушників було складено 19 адмінпротоколів. Про це повідомляє адміністрація району.

Так, 11 листопада робочою групою у складі представників ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, працівників відділу поліції №3 та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району проведено рейд-обстеження 16 об’єктів торгівлі, із них: магазинів продовольчих товарів — 5, магазинів непродовольчих товарів — 9, закладів громадського харчування — 2. В ході рейду складено 3 протоколи за ст.44-3 ч.2 КУпАП, 2 протоколи за ст.42 КУпАП. Також суб’єктів господарювання попереджено про необхідність вакцинування та дотримання карантинних вимог.

12 листопада робочою групою у складі представника ГУ Держпродспоживслужби, відділу поліції №3 та спеціаліста відділу адміністрації Корабельного району проведено рейд-обстеження 18 об’єктів торгівлі, із них: 11 магазинів продовольчих товарів, 6 магазинів непродовольчих товарів, 1 заклад громадського харчування.

В ході рейду складено 7 протоколів за ст.44-3 ч.2 КУпАП, 2 протоколи за ст.42 КУпАП та проведено роз’яснювальну роботу з підприємцями та відвідувачами щодо небезпеки недотримання карантинних заходів та необхідності вакцинування.

Читайте також:
Ежедневно в Корабельном районе проверяют малый бизнес на соблюдение карантина

14 листопада робочою групою у складі представників ГУ Держпродспоживслужби, відділу поліції №3 та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району Миколаївської міськради проведено рейд-обстеження 29 об’єктів торгівлі, із них: 8 магазинів продовольчих товарів, 16 магазинів непродовольчих товарів, чотири заклади громадського харчування, один салон краси.

В ході рейду складено 3 протоколи за ст.44-3 ч.2 КУпАП, 2 протоколи за ст.42 КУпАП. Також суб’єктів господарювання попереджено про необхідність вакцинування та дотримання карантинних вимог.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button