Происшествия

ДТП на Миколаївщині: загинули водій і діти, ще четверо членів родини госпіталізовані

Після зіткнення машин ВАЗ, у салоні якого знаходилась родина з 7 осіб, злетів у кювет

Цей материал також доступний

6 листопада (близько 01:48) на трасі М-14, поблизу с. Шевченкове Миколаївського району, відбулось зіткнення автомобілів ВАЗ-2101 та Chevrolet Lacetti, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У результаті ВАЗ перекинувся та злетів у кювет. У салоні авто знаходилась родина з семи осіб: 33-річний водій і двоє дітей віком 5-ти та 3-х років загинули одразу на місці, 27-річна жінка та троє малолітніх дітей 1-го, 5-ти і 6-ти років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

37-річний керманич Chevrolet суттєво не травмувався.

ДТП возле с. Шевченково 06.11.2021

Усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. На місці ДТП працацюють слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та криміналісти.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох людей. Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Даун ты [censored] людей!..
    Предположи шевроле ишол на обгон и вышел на встречку жигулям ??
    Мужчина с семьей спокойно мог ехать домой.

  2. Кто бы и куда бы не "ишол"... Куда нах...р можно было ехать в 2 ночи, на этой выварке бл..., да еще и с 5ю!!! детьми?????!!!!!
    Что же с людьми происходит то...(((

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button