Происшествия

ДТП на Миколаївщині: 3 постраждалих, одну з яких деблокували з авто рятувальники

На автодорозі Н-11 “Дніпро — Миколаїв”

Цей материал також доступний

27 жовтня 2021 року (приблизно о 15:30) до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автодорозі Н-11 “Дніпро — Миколаїв” за 7 км до м. Баштанка.

На місце прибув черговий караул 7 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, та з’ясувалось, що в результаті зіткнення мікроавтобуса Ford Transit та автомобіля Range Rover постраждало 3 людей (2 жінки та 1 чоловік): дві пасажирки позашляховика та 51-річний керманич мікроавтобуса з тілесними ушкодженнями доставлені до медичного закладу. 28-річний водій Range Rover наразі від госпіталізації відмовився.

Одну з постраждалих рятувальники деблокували з використанням гідравлічного інструмента та передали бригаді швидкої медичної допомоги.

ДТП на Николаевщине 27.10.2021

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автопригоду, звернутись до Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, тел. (05158) 2-71-56, (0512) 53-13-08 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button