Происшествия

Від ножового поранення вмер 10-річний хлопчик у Миколаєві

Ніж взяв із дому та тримав у кишені...

Цей материал також доступний

Вдень у понеділок, 25 жовтня 2021 року, до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 10-річного хлопчика із ножовим пораненням грудної клітини. У лікарні дитина померла.

Відомо, що тілесні ушкодження хлопчик отримав на пустирі по вул. Заводській, що у мкрн Ялти, коли грався з однолітками. За попередньою інформацією із пояснень підлітків, хлопчик зазнав смертельних травмувань із необережності при падінні (ніж взяв із дому та тримав у кишені).

За вказаним фактом, як того вимагає процедура у подібних випадках, слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ «Умисне вбивство» та проводять розслідування обставин трагедії.

З місця події правоохоронці вилучили ніж. Наразі поліцейські опитують усіх можливих свідків події, дітей, які були разом із потерпілим, та їхніх батьків, — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Ребята ребёнок же , вы хоть иногда контролируйте , что пишите !!!!! Главное , чтоб не ребятки пырнули и под несчастный случай уже мозгов хватает выдать !!!! Все же мозгов то в 10 лет нет ещё , думал весело с ножичком побегать , а нет , за глупости часто приходится платить , как видно иногда жизнью

      1. Что то не припоминаю, что бы в компаниях моего детства, кто то бегал с ножом в кармане..
        А здесь все совпадает - Ялты, подростки, нож....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button