СпортТема дня

Яскрава перемога: у фіналі за Кубок міста "Ольвія" обіграла "ЮШК" (огляд матчу)

Зустріч була дуже напруженою (фото, відео)

Цей материал також доступний

17 жовтня в Миколаєві, на футбольному полі СК «Зоря» відбулась фінальна зустріч претендентів на Кубок міста 2021 з футболу: змагалися команди «Ольвія» (представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та «ЮШК». Арбітрами матчу працювали Леонід Ізбаш, Руслан Трофімчук, Ара Григорян, делегатом був Андрій Єрємеєв.

Зустріч була яскравою та дуже напруженою. Не обійшлось без порушень та жовтих карток, однак керувало всім велике прагнення команд до перемоги, що позначилося на кількості гольових моментів та кінцевому результаті матчу.

Гра розпочалася досить активно, команди обмінювались атаками, однак «Ольвія» майже одразу змогла відкрити рахунок: на 5-ій хвилині відзначився гравець під номером 9 — Антон Колихалов.

«Першу небезпечну атаку організували футболісти «ЮШК». На ударній позиції опинився Артем Дяков, який пробив зліва над поперечиною. Не забиваєш ти, забивають тобі — ця футбольна аксіома дуже швидко зіграла на користь «Ольвії». Партнери вивели Антона Колихалова на побачення з голкіпером, і той не схибив», — так описали початок матчу в Федерації футболу міста Миколаєва.

Далі напруга не спадала, але, на жаль, жодна з команд до перерви не змогла більше реалізувати гольові моменти. Тож, перший тайм завершився на користь «Ольвії» 1:0.

Друга частина гри виявилась досить непередбачуваною та «гострою». Продовжив поповнювати командну скарбницю «Ольвії» Віталій Лісачов (№11), на 46-ій хвилині реалізувавши пенальті після порушення з боку противника. Не пройшло і п’яти хвилин — на 55-ій знову відзначився Антон Колихалов. І ще двічі в цьому матчі він відправить м’яча до воріт «ЮШК» — на 60-ій та 80-ій хвилинах.

Але на цьому «Ольвія» не припиняла дивувати своїх прихильників та всіх глядачів. За другий тайм в загальній кількості команді вдалося реалізувати аж 7 голів! Відзначилися також: №7 Віктор Ходоровський (на 66-ій та 76-ій хвилинах) і №14 Руслан Єдалов (на 74-ій).

«ЮШК» також не припиняла боротьбу, і команді вдалось у проміжках між нападами «ольвійців» двічі вразити їх ворота: перший момент видався під час яскравої атаки, другий — під час кутового (забили Артем Дяков на 59-ій хвилині та Андрій Углов на 75-ій).

Однак наздогнати портовиків так і не вдалося: в цілому перевага була на боці «Ольвії» (тренер — Валерій Високос), яка й домоглася переконливої перемоги.

Остаточний результат матчу — 8:2 на користь ФК «Ольвія».

ФОТО-репортаж кореспондента «Корабелів.Інфо» з цього матчу дивіться за посиланням:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button