Спорт

Футболісти "Ольвії" впевненно пройшли до фіналу в боротьбі за кубок міста

«Ольвія» перемогла «Dream Team» з рахунком 6:0 (відео)

Цей материал також доступний

10 жовтня 2021 року на футбольному полі СК «Зоря» в ½ фіналу кубку м.Миколаєва з футболу зустрілися команди «Dream Team» та «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі).
Арбітрами матчу працювали Леонід Ізбаш, В’ячеслав Корольов, В. Стольніков, делегатом — Віталій Піскер.

З перших секунд гри “Ольвія” демонструвала свою перевагу. Віталій Лісачов відкрив рахунок на 2-ій хвилині, а потім і другий гол увійшов у загальну скарбницю командного рахунку завдяки вдалій реалізації пенальті Віталієм на 25-ій хвилині матчу. До цього часу «Ольвія» не давала опоненту ні на хвилину розслабитись, що принесло свій результат. Однак портовики не зупинялись на досягнутому, і вже на перерву вийшли з рахунком 4:0 (на 30 та 49 хвилинах забив  Руслан Єдалов).

У другому таймі «Ольвія» продовжила боротьбу, однак і суперник декілька разів зміг наблизитись впритул та майже реалізувати моменти (в одному з них портовиків від голу врятувала штанга та гарна реакція голкіпера). Але «Ольвію» такі моменти не зупиняли, і вже на 60-ій хвилині Віктор Ходоровський забиває ще одного м’яча противнику, а за ним, на 69-ій — Руслан Єдалов.

ФОТО-репортаж з матчу «Ольвія» — «Dream Team» дивіться за посиланням:

Тож, одержавши перемогу над «Dream Team» з рахунком 6:0, «Ольвія» вирвалась у фінал, та вже у цю неділю (о 13:00) на футбольному полі «Зорі» портовики змагатимуться за перемогу з сильною молодою командою «ЮШК».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button