Спорт

ФК "Ольвія" розпочала боротьбу за кубок міста з перемоги над командою «Ліски»

В ¼ фіналу

Цей материал також доступний

3 жовтня 2021 року футбольна команда «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) взяла участь в ¼ фіналу за кубок міста Миколаєва, зустрівшись на футбольному полі СК «Зоря» з командою «Ліски».

Арбітрами матчу працювали Вадим Нагайчук, Володимир Чубар, Вячеслав Корольов, делегатом був Ігор Клигін.

З самого початку гри «Ольвія» зайняла атакуючу позицію, що до свистка на перерву принесло стивідорам свої плоди у вигляді переваги над суперником у 3 очки. Забили Віктор Ходоровський на 10-ій хвилині матчу та Антон Колихалов на 12-ій і на 34-ій хвилинах.

Хоч «Ліски» і намагались змінити цю ситуацію, однак їм це не вдалося. Тож, майже весь перший тайм пройшов на половині поля команди «Ліски», яка рідко атакувала і тільки ближче до перерви кілька разів наблизилася до воріт «Ольвії», але безрезультатно.

Матч "Ольвия" - "Лески"фото Федерації футболу міста Миколаєва

У другому таймі «Ліски» більше атакували, та змогли реалізувати у ворота «Ольвії» лише один гол за усю гру (його забив Анатолій Рябов на 62-ій хвилині).

Однак і «Ольвія» не зупинялася на досягнутому та відправила до воріт опонента ще 4 м’ячі: Антон Колихалов на 48-ій хвилині, Максим Ханжін на 53-ій, Віктор Ходоровський на 57-ій та Руслан Єдалов на 68-ій.

Остаточний рахунок матчу — 7:1 на користь «Ольвії».

ФК "Ольвия" осень 2021футбольна команда «Ольвія»

Повний фото-репортаж з цієї гри можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button