Общество

Керівник гімназії Корабельного району отримала відзнаку від міської влади

У Миколаєві нагородили кращих педагогів

Цей материал також доступний

У середу, 29 вересня, напередодні професійного свята працівників галузі освіти, в Миколаєві нагородили кращих педагогів. Захід став традиційним та проводиться у нашому місті вже вп’ятнадцяте. Цьогоріч подано 58 заявок претендентів та визначено 20 кращих у різних номінаціях, повідомляється на сайті міськради.

Педагогів Миколаєва привітав міський голова Олександр Сєнкевич, подякувавши за відданість справі та турботу про дітей. Мер побажав освітянам натхнення в нелегкій праці, професійного зростання, ініціативних та мотивованих учнів.

Серед нагороджених була і представник Корабельного району – у номінації «Управління закладом освіти» одним із переможців стала в.о. директора гімназії №3 Марія Федорівна Письменна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Сам учился в гимназии. Хороший директор, достойный всех похвал и наград. Когда я учился, был порядок и дисциплина. Долгих лет жизни Вам.

  2. Супер личность, супер человек, супер организатор, супер женщина. Всё супер. Умница, пример для всех, столько лет держать планку на высшем уровне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button