Культура

Бібліотека в Корабельному районі запрошує на виставку авторської ляльки "Сни чорноморських лиманів"

По пр. Корабелів, 12 у Миколаєві

Цей материал також доступний

У бібліотеці-філіалі №18 (по пр. Корабелів, 12) ЦБС для дорослих м. Миколаєва 13 вересня 2021 року відбулось відкриття виставки авторської ляльки «Сни чорноморських лиманів» (автор виставки — Олена Маркитан).

На презентацію завітали учні 3-А класу школи №1 ім. О. Ольжича, їх вчитель Ольга Радул, батьки учнів, а також підопічні (18+) Територіального центру Корабельного району разом зі своїми вихователями та батьками. Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомила завідувачка бібліотеки Лілія Полковниченко.

«Місцевість Корабельного району, де народилась Олена Маркитан, називають Мар’янкіною горою. За легендою, там жили талановиті люди, а особливо ті, що мають хист до малювання та творчості.

Автор виставки розповіла про те, як створюється лялька, які матеріали використовуються, а головне, про те, що створити ляльку неможливо без будь-якого натхнення. В роботах Олени Миколаївни відображаються ті почуття та настрій, що знаходились в її душі під час виготовлення ляльки.

Олена Маркитан та модератор заходу Лілія Полковниченко дискутували зі школярами, які давали цікаві відповіді про свої враження від побаченого та почутого., — йдеться у повідомленні.

Виставка авторської ляльки Олени Маркитан буде експонуватись у бібліотеці по 13 жовтня 2021 року. Бібліотека працює без обіду, вихідний день — п’ятниця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button