ОбществоСпорт

"Ми - за здоровий спосіб життя!" Олімпійський тиждень в школах Корабельного району

Захід спрямований на популяризацію спорту, ЗСЖ та олімпійського руху

Цей материал також доступний

Школи Корабельного району міста Миколаєва долучилися до всеукраїнського спортивного заходу — Олімпійського тижня.

Так, наприклад, 13 вересня здобувачі освіти 2-Б класу (кл. керівник — Шишко Ю. М.) школи №1 імені Олега Ольжича дізнавалися про історію Олімпійських ігор, а також авзято розповідали про свої досягнення у спорті та виготовляли символічні олімпійські смолоскипи. А учні та учениці 5-Б класу (кл. керівник — А. В. Штепа) на ранковій зустрічі презентували свої спортивні досягнення, демонструючи «однокашникам» завойовані медалі…

Крім того, на сторінці учбового закладу в «Фейсбук» поблікуються відео як загальних ранкових руханок під музику біля школи, так і демонстрації особистих спортивних вмінь учнів.

А ось як розповідає про цьогорічний Олімпійський тиждень Лариса Грицюк, директорка школи №29:

«Протягом тижня діти знайомляться з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, видатними спортсменами нашого рідного міста і України, активно залучаються разом з вчителями до цікавих та активних спортивних заходів. 15 вересня було цікаво, весело і активно. Дивіться самі, світлини розкажуть про наш настрій і позитивні емоції, про співпрацю вчителів і учнів! Ми — за здоровий спосіб життя!! Дуже вдячні нашим вчителям фізичного виховання — Лісачову В.Є. та Тарасовій О.В. за підготовку і проведення заходу, солодкі подарунки, створення позитивного настрою, мотивацію до участі та відзнаки!!», — написала керівниця навчального закладу на своїй сторінці у «Фейсбук», додавши відповідні фото і відео.

Читайте також: Патрульные провели велопробег для школьников Корабельного района

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Украинская мова постепенно превращается в полный смысловой абсурд. Назвать учеников 2 класса здобувачами освіти (соискателями образования) это всё равно что назвать корову арабским скакуном.

    1. Здобувачі освіти - бо освіту здобувають. А Ви продовжуйте користуватись гугл-перекладачем, показуючи свої "знання" державної мови.

    2. Здесь дело не в украинском языке, а в подходе к процессу обучения Министерством образования. Наши дети - больше не ученики (когда учит учитель и несёт ответственность за результат), а "добытчики" образования (здесь учителя умывают руки, ответственность за знания на самих детях и их родителях).

    3. Уважаемый, какой Гугл переводчик. Слово "здобувач" переводится однозначно во всех источниках как "соискатель". Существует ещё куча синонимов. Вы сначала ознакомьтесь с сутью вопроса и откуда взялось это словосочетание и как это возмутило образованных людей Украины. Вам будет интересно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button