Спорт

"Мастер-класс" от портовиков: ФК «Ольвия» - чемпион первой лиги первенства города

Обзор матча «Ольвія» - «Dream Team» (видео)

Цей материал також доступний

9 вересня на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» в рамках літньої першості міста Миколаєва з футболу відбулася зустріч команд першої ліги «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) «Dream Team».

Арбітрами матчу працювали Станіслав Репня, Олександр Філон, Михайло Коломієць. Спостерігач арбітражу — Андрій Єрємєєв.

Зустріч була дуже яскравою та стала тріумфальною для портовиків. Перший тайм одразу ж розпочався з майстер-класу від «Ольвії»: з проміжками в 1 — 3 хвилини команда нанесла рішучого удару по воротам «Dream Team», забивши їм поспіль 4 голи. А вже на завершення першої половини гри «ольвійці» забивають ще два м’ячі. Тож, на перерву команди вирушили з рахунком 6:0 на користь портовиків.

фото Федерации футбола города Николаева

Початок другого тайму відзначився більшою зібранністю команди «Dream Team». Незважаючи на серйозний опір, вони намагались реалізувати гострі моменти біля воріт «Ольвії», що їм вдалося двічі: Олег Кравченко забив гола на 48-ій хвилині та повторив це майже на завершення матчу — на 70-ій хвилині гри.

Однак і «Ольвія» не зупинялася на досягнутому — її гравці в другому таймі відправили до воріт суперника ще 3 голи.

фото Федерации футбола города Николаева

Зірками матчу стала неймовірна четвірка «Ольвії»: Руслан Єдалов №15 (голи на 7 та 28 хв.), Владислав Стоковський №30 (9, 36 хв.), Антон Колихалов №9 (10 хв.), Віктор Ходоровський №7 (13, 62, 65, 75 хв.).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button