Общество

Візьми участь в голосуванні за проєкти громадського бюджету Миколаєва!

Голосування триватиме до 21 вересня 2021 року включно

Цей материал також доступний

У середу, 8 вересня, розпочинається голосування за проєкти у рамках громадського бюджету міста Миколаєва на 2022 рік, про що нагадала адміністрація Корабельного району.

«Кожен мешканець міста може проголосувати лише за 3 проєкти – один великий, один малий та один соціальний проєкт. Мешканці міста, які внаслідок фізичних вад не мають можливості самостійно заповнити бланк для голосування та (або) особисто проголосувати в пунктах для голосування, мають право скористатись допомогою своїх рідних, близьких та інших осіб, доручивши їм подати заповнений бланк для голосування. При подачі бланку для голосування довіреною особою має бути пред’явлено паспорт, відповідне посвідчення особи, яка доручила їм подати бланк для голосування», — йдеться у повідомленні.

Проекти за обсягом фінансування за рахунок коштів Громадського бюджету м. Миколаєва розподіляються на:

  • великі — з обсягом фінансування від 300 тис. грн. до 1000 тис. грн.;
  • малі — з обсягом фінансування до 300 тис. грн.;
  • соціальні – з обсягом фінансування до 300 тис. грн.

(Соціальний проект – це проект, який спрямований на покращання умов життєдіяльності та соціальної адаптованості людей з обмеженими можливостями. На такі проекти виділяється не менш ніж 10% загального обсягу Громадського бюджету м. Миколаєва.)

Мешканці Корабельного району можуть проголосувати:

у приміщенні адміністрації Корабельного району за адресою просп. Богоявленський, 314 каб. 112 (режим роботи: понеділок-четвер 09:00 — 17:00; п’ятниця 09:00 – 15:00; працює без перерви);

онлайн — на офіційному сайті Громадського бюджету м. Миколаєва: http://budget.e-dem.ua/4810100000/projects

Деталі та перелік проєктів, які допущені для голосування, розміщено на офіційному інтернет-порталі Миколаївської міської ради у розділі «Громадянам — Громадський бюджет»: https://mkrada.gov.ua

Знайомтеся: Перелік проєктів на території Корабельного району

Голосування буде триватиме до 21 вересня 2021 року включно.

Переможцями голосування стануть проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою. Якщо в результаті голосування два або декілька проектів отримають однакову кількість балів, пріоритетність проектної пропозиції буде визначаться жеребкуванням, яке проводить координаційна рада за присутності авторів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Респект! Проворовавшийся горсовет решил не трогать проекты джерела и парка Богоявленского. Голосуйте за них, люди. Там скоро будет полная красота.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button